Wij zetten onze ervaring in om u te helpen

Ervaren claimspecialisten

Woekerclaims bestaat uit 2 verzekeringsspecialisten die hun sporen in de assurantiewereld hebben verdiend en al vele jaren het inzicht hebben dat er veel mis is met de miljoenen verkochte beleggingsverzekeringen die nu bekend staan als woekerpolissen.

Waarom WoekerClaims?

Wij zijn ervan overtuigd dat een individuele benadering van uw claim tegen een verzekeraar een grotere en/of snellere kans op succes geeft, dan een collectief optreden van honderden of duizenden polishouders tegen één verzekeraar. Een individuele procedure legt meer de nadruk op uw specifieke en persoonlijke omstandigheden waardoor maatwerk wordt geleverd. Dit vergroot het claimpotentieel en daarmee uw schadevergoeding.

WoekerClaims Claimen voor rechtvaardigheid!

Dit is een initiatief van 2 personen die in het verleden zelf te maken hebben gehad met beleggingsverzekeringen ( in veel gevallen zgn. Woekerpolissen). Woekerclaims houdt zich bezig met individuele klachten over beleggingsverzekeringen.

Snel en gemakkelijk

Relatief snel resultaat bij een schikking, meestal binnen 3/6 maanden resultaat.

No Cure No Pay

Geen gefactureerde uren of verborgen kosten. Duidelijke afspraken en transparantie in het claimtraject.

Vrijblijvend advies

Stuur uw polis details op, wij adviseren zonder tarief of een individuele klacht of collectieve claim wenselijk is.

Grote kans op resultaat

Circa 75% van onze individuele klachtenprocedures resulteert in een schikking.

Maatschappijen met Woekerpolissen

Ervaring met WoekerClaims

Bijgaand de ervaring van een klant die in 2018 de 50+ beurs bezocht. Hij had 2 polissen van Aegon ( fundplan) en 1 polis van Reaal (Axa), totaal is er aan schikkingen €34.000 uitbetaald. “Dank dus aan de Stichting en de heren van Vugt en Esser voor de uiterst vakkundige benadering van deze zaken, gekoppeld aan een zeer plezierige samenwerking.”

– Ex Aegon & Reaal klant

Dit delen:

Vind ik leuk:

Vind-ik-leuk Laden...

Learn how we helped 100 top brands gain success

%d bloggers liken dit: