Contact

Contactpersoon WoekerClaims

iK HELP U GRAAG

Klaar om uw [Woekerpolis] kosten terug te claimen?

Door onze gratis analyse krijgt u een inschatting van uw Woekerpolis claimpotentie. 

Neem contact op

WoekerClaims

KvK: 71749462

Kievitstraat 11

7051XW Varsseveld

0626246935

info@woekerclaims.nl

Interesse?

Informeer nu over de mogelijkheden

……Om kort te gaan na bestudering zagen de heer van Vugt en zijn collega Esser nog mogelijkheden. Uiteindelijk werden de Aegon polissen als klacht bij het KIFID aan gemeld, door hun tussenkomst ontving ik van Aegon na bemiddeling nog een schadevergoeding van €24.000,- Na bijna 3,5 jaar werd ook als gevolg van deze nieuwe uitspraken door Real een aanvullend afkoopvoorstel gedaan van €10.000,- Dank dus aan de Stichting en de here van Vugt en Esser voor de uiterst vakkundige benadering van deze zaken gekoppeld aan een zeer plezierige samenwerking. 

Tevreden klant

Veelgestelde vragen

  about 

Hallo, ik ben [Ariën Esser]

Na vele jaren in de Hypotheken en Assurantiewereld te hebben gewerkt, ben ik in 2012 gestart met het claimen van Beleggingsverzekeringen (Woekerpolissen). 

Toen duidelijk werd dat verzekeraars na wetgeving nog steeds kosten inhielden die niet werden gecommuniceerd besloot ik actie te ondernemen. Ik vond het namelijk niet eerlijk dat verzekeraars oneerlijk kosten inhielden of zelfs kosten niet vermelden. Zo werden klanten namelijk benadeeld in hun polis resultaten. 

Learn how we helped 100 top brands gain success

%d bloggers liken dit: