Claim uw woekerpolis kosten terug!

Heeft u zich ooit afgevraagd of uw beleggingsverzekeringen eerlijk zijn? WoekerClaims begrijpt dat de wereld van financiële producten complex kan zijn, vooral als het gaat om woekerpolissen. Wij zijn hier om u te helpen.

Wij helpen u door de juiste klacht te formuleren

Dat veel beleggingsverzekeringen niet-transparant of zelfs oneerlijk zijn ingericht is algemeen bekend. Wij bieden een oplossing om vrijblijvend of tegen een laag opstarttarief een vuist te maken tegen de verzekeraar. 

Vrijblijvend advies

Stuur uw polis details op, wij adviseren zonder tarief of een individuele klacht of collectieve claim wenselijk is.

No Cure No Pay

Geen gefactureerde uren of verborgen kosten. Duidelijke afspraken en transparantie in het claimtraject.

Snel en gemakkelijk

Relatief snel resultaat bij een schikking, meestal binnen 3/6 maanden resultaat.

Grote kans op resultaat

Circa 75% van onze individuele klachtenprocedures resulteert in een schikking.

Onderstaand de ervaring van een klant die in 2018 de 50plusbeurs bezocht. Hij had 2 polissen van Aegon ( fundplan) en 1 polis van Reaal (Axa), totaal is er aan schikkingen €34.000 uitbetaald.


“Dank dus aan de Stichting en de heren van Vugt en Esser voor de uiterst vakkundige benadering van deze zaken, gekoppeld aan een zeer plezierige samenwerking.”

Ex Aegon & reaal klant

50 +beursbezoeker

“Op basis van no cure no pay zijn we aan een klachtentraject begonnen wat voor een deel nog steeds loopt. De klacht op te veel ingehouden kosten was snel afgewerkt en dat leverde een betaling op (door CB) van € 24.000. Er lopen nu nog 2 klachten over deze pensioenpolis die niet ‘kosten’ gerelateerd zijn. Het resultaat tot nu toe is te danken aan een professionele aanpak en een goede samenwerking met Woekerclaims in de persoon van Arien Esser.”

Ex Centraal beheer klant

50 + beursbezoeker - 2019

Maatschappijen met Woekerpolissen​

Wat wij doen?

Er zijn in Nederland 7 miljoen woekerpolissen verkocht. Nog geen 5% daarvan heeft de juiste schadevergoeding gekregen. Behoort u tot de groep die nog niet heeft geclaimd? Meld u dan nu aan voor een vrijblijvende analyse van uw polis!

Dit delen:

Vind ik leuk:

Vind-ik-leuk Laden...

Learn how we helped 100 top brands gain success

%d bloggers liken dit: